Προγνωστικά στοιχήματος

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πως να κερδίσω στο στοίχημα

Πώς να βγάλω λεφτά από το στοίχημα.

Υπάρχει κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα; Αναλυτική μέθοδο, για το πως πως να κερδίσω στο στοίχημα, τα μυστικά του mamos.

Είμαι mamos, ιδιόκτητης του stoiximamo.gr. Μέσα από αυτό το άρθρο, θα προσπαθώ να σας εξηγήσω πως να κερδίσω στο στοίχημα και τον τρόπο που παίζω. Ξεκίνησα το στοίχημα το 2.000, πιο πριν το 1989 έπαιζα ΠΡΟ-ΠΟ, τώρα φυσικά μόνο με το στοίχημα ασχολούμαι. Τα ματς που παίζω στοίχημα, ανεβαίνουν στις βασικές στήλες του σαιτ, ανά δελτίο Safe bet, 1x2, Goals, Half time οπού υπάρχει και μπάνκα για όλες τις κατηγορίες στοιχήματος χωριστά.

Όταν ασχολήθηκα με το στοίχημα, είχα αυτό το ερώτημα το πως να κερδίσω στο στοίχημα. Για λογούς επιβεβαίωσης ότι μπορώ και εγώ να τα καταφέρω.

Ας μπούμε στο ζουμί της υπόθεσης. Έχω συγκεκριμένη μέθοδο για να κερδίσω στο στοίχημα, την ακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια και εφόσον δεν με εκθέτει, τη συνεχίζω ανεπιφύλακτα.

Σιγουρο μεροκαματο απο το στοιχημα

Πρώτον χωρίζουμε τους αγώνες μας ανά δελτίο μας, σε τρία δελτία στοιχήματος:

Ένα δελτίο με ότι άφορα gg, ng, over, under.

Ένα δελτίο με αποτελέσματα πρώτου ημιχρόνου επιλογής 1x2.

Ένα δελτίο με καρφωτά σημεία 1x2.

Καθημερινά βγάζω αυτά τα δελτία και παρακολουθώ σε βάθος δεκαπέντε ημερών, για να δω που είναι το σερί μου.

Κάθε δελτίο στοιχήματος περιλαμβάνει το πολύ, τέσσερις αγώνες, για να έχω λιγότερο ρίσκο. Εγώ συνήθως επιλέγω τρεις, οι δε αγώνες του δελτίου πρέπει να είναι οι πιο του προγράμματος της ημέρας.

Παρακολουθώ τα δελτία μου για δεκαπέντε μέρες. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι, κερδίζω δελτίο:

Με gg, ng, over, under, κάθε έξι με επτά μέρες.

Με αποτελέσματα πρώτου ημιχρόνου επιλογής 1x2, κάθε δέκα με έντεκα μέρες.

Με δελτίο με καρφωτά σημεία 1x2, κάθε έξι με επτά μέρες.

Ύστερα ήρθαν και οι οικονομικοί λόγοι για το πως να κερδίσω στο στοίχημα.

Πόσο στοιχηματίζω το, ένα δελτίο στοιχήματος:

Μόλις έρθει η εβδόμη μέρα, ξεκινώ να στοιχηματίζω το πρώτο μου δελτίο στοιχήματος με είκοσι μονάδες. Αν το χάσω την επομένη μέρα, το στοιχηματίζω με τριάντα και αν το ξανά χάσω με σαράντα και πάει λέγοντας μέχρι να βγει. Όποτε το χάνω, την επόμενη φορά,ανεβάζω το ποντάρισμα μου κατά δέκα μονάδες .

Δεν ποντάρω ποτέ ένα δελτίο, που δεν θα πλησιάζει το σερί μου.

Με κάτι δυνατό που μπορούμε να βρίσκουμε, για να το παίξουμε μόνο αποδεκτό. Αυτό το δελτίο αρχίζω και το στοιχηματίζω με πενήντα μονάδες, ενώ αν χαθεί, το ποντάρω την επομένη μέρα με εκατό και αν ξανά χαθεί με διακόσια έως να βγει. Με βάση τη μέθοδο αυτή, θέλει τρεις μέρες για να βγει.

Όλη η μέθοδος αναλυτικά για το, πως να βγάλετε κέρδος στο στοίχημα.

Ακολουθώ αυτή τη μέθοδο μόνο για σερί παιξίματα, πχ αν σταματήσω έστω για μια μέρα τη σημείωση, κάνω υπομονή και μένω εκτός στοιχήματος για δεκαπέντε μέρες μέχρι να βρω το σερί μου.

Γενικά για να βγάλετε κέρδος στο στοίχημα, βάση εμπειρίας μου, θέλει μέθοδο και υπομονή.

Δεν θέλει να πέφτεις με τα μούτρα γιατί θα τα φας. Επίσης αν περιμένεις με ένα ευρώ να βγάλεις εκατομμύρια είσαι γελασμένος. Εκεί ποντάρουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες, για να χάνεις και να σου τρώνε χρήματα. Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά και να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα, πρέπει να έχεις μέθοδο. Αν δεν έχεις μέθοδο, καλύτερα είναι να παίζεις λόττο και Τζόκερ παρά στοίχημα, τις ίδιες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις στο στοίχημα.

Μεσώ του stoiximamo.gr σας έχω αποδείξει, το πως να κερδίσω στο στοίχημα, με πια μέθοδο παίζω.Το παίξιμο μου είναι μετρημένο, όσοι με παρακολουθήτε, έχετε καταλάβει.. Ποτέ δεν παίζω στοίχημα για χαβαλέ.

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε τρία δελτία, κάνετε όσα θέλετε και όσα έχετε χρόνο. Παρακολουθήστε καλά αυτά που θα κάνετε,για να βρείτε και να το εμπιστευτείτε το σερί σας.

Όσοι έχετε απορίες ρωτήστε με τώρα, να σας εξηγήσω. Όσοι δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με αυτή τη μέθοδο, ακολουθήστε μας μέσω του σαιτ που όλα φαίνονται καθαρά και ξάστερα. Καθημερινά αποδεικνύουμε, το πως να κερδίσω στο στοίχημα, με πράξεις και όχι με λογία.

Ελπίζω να καταλάβατε ότι για να κερδίσω στο στοίχημα δεν θέλει κόπο, άλλα μέθοδο και τρόπο.

Εύχομαι να μη σας κούρασα, καλά ταμεία για όλους σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας, τόσα χρονιά.