Προγνωστικά στοιχήματος

Παίζω με συγκεκριμένη στρατηγική

προγνωστικά στοιχήματος

Πώς σκέφτομαι και πως παίζω.

Είμαι ο Ανδρέας ο ιδιόκτητης αυτής της ιστοσελίδας και εδώ σε αυτό το άρθρο θα προσπαθώ να σας εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίον παίζω στοίχημα. Ασχολούμαι με το στοίχημα από το 2.000 και από το 1989 με το παραδοσιακό τότε ΠΡΟ-ΠΟ, τώρα φυσικά μόνο με το στοίχημα. Τα ματς που θα παίζω θα ανεβαίνουν σε δελτία στις βασικές στήλες του σαιτ Safe bet, 1x2, Goals, Half time οπού υπάρχει και μπάνκα για την κάθε κατηγορία χωριστά.

Πως παίζω στοίχημα.

Ας μπούμε στο ζουμί. Την μέθοδο αυτή την ακόλουθο εδώ και 5 χρόνια και εφόσον δεν με εκθέτει την συνεχίζω και την προτείνω ανεπιφύλακτα προς παίχτες που το παλεύουν και το ψάχνουν από μονοί τους.

Πρώτον χωρίζουμε τους αγώνες μας σε έξι δελτία κάθε μέρα με τα εξής:

  • Ένα δελτίο με ότι άφορα gg ή ng.
  • Ένα δελτίο με over - under.
  • Ένα δελτίο με αποτελέσματα ημιχρόνου.
  • Ένα δελτίο με καρφωτά.

Κάθε μέρα βγάζω αυτά τα δελτία και παρακολουθώ σε βάθος δεκαπέντε ημερών να δω που είναι το σερί μου.

Κάθε δελτίο περιλαμβάνει το πολύ τετράδα για να έχω λιγότερο ρίσκο.

Αφού ολοκληρώσω την παρακολούθηση των δελτίων μου για δεκαπέντε μέρες καταλήγω στο ότι, κερδίζω δελτίο με :

  • Tα gg ή ng κάθε έξι με επτά μέρες
  • Τα over - under κάθε επτά με οκτώ μέρες
  • Τα αποτελέσματα ημιχρόνου κάθε δέκα με έντεκα μέρες
  • Τα καρφωτά κάθε έξι με επτά μέρες

Πόσο ποντάρω το κάθε δελτίο μου:

Την εβδόμη μέρα που ξεκινώ να ποντάρω ένα δελτίο μου το ποντάρω από είκοσι ευρώ, αν το χάσω την επομένη με τριάντα και αν το ξανά χάσω με σαράντα και πάει λέγοντας μέχρι να βγει, κάθε μέρα που το χάνω ανεβάζω το ποντάρισμα μου στην επόμενη κατά δέκα ευρώ.

Δεν ποντάρω ποτέ δελτίο μου που δεν θα πλησιάζει το σερί μου.

Τέλος ένα δελτίο (Safe bet) με κάτι δυνατό σε μόνο αποδεκτό βρίσκουμε κάθε μέρα, το όποιο το παίζω από πενήντα ευρώ για έξτρα εισόδημα, ενώ αν χαθεί το ποντάρω την επομένη μέρα με εκατό και αν ξανά χαθεί με διακόσια έως να βγει που και εδώ μέσα σε 3 μέρες θα έχει βγει.

Την μέθοδο αυτή την ακολουθώ μόνο σε σερί παιξίματα, πχ αν σταματήσω έστω για μια μέρα να τα σημειώνω κάνω υπομονή και μένω εκτός στοιχήματος για δεκαπέντε μέρες μέχρι να βρω το σερί μου.

Γενικά το στοίχημα βάση εμπειρίας μου από το 1990 που ασχολήθηκα με το με το προπό θέλει υπομονή.

Δεν θέλει να πέφτεις με τα μούτρα γιατί θα τα φας, αν περιμένεις με ένα ευρώ να βγάλεις εκατομμύρια είσαι γελασμένος , σε αυτό ποντάρουν όλες οι εταιρίες να στα τρώνε και σε έχουν αιμοδότη, καλύτερα είναι να παίζεις λόττο και Τζόκερ παρά στοίχημα.

Όπως σε όλες της δουλείες αν δεν βάλεις ένα σεβαστό ποσό για να παίξεις δεν παίρνεις τίποτα. Εγώ μέσα από το stoiximamo.gr μου τώρα επτά χρόνια σας έχω αποδείξει πως παίζω και όλη μου την εικόνα για το άθλημα. Ποτέ δεν παίζω για να παίξω το παίξιμο μου είναι μετρημένο από όλες τις απόψεις.

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε έξι δελτία, κάνετε όσα θέλετε και όσα έχετε χρόνο αλλά σε αυτά που θα κάνετε θέλει παρακολούθηση να βρείτε το σερί σας και να το εμπιστευτείτε.

Όσοι δεν το καταλάβατε ρωτήστε με τώρα να σας εξηγήσω. Όσοι δεν έχετε όρεξη να το πραγματοποιήστε, ακολουθήστε μέσα από το σαιτ που όλα φαίνονται καθαρά και ξάστερα.

Καλά ταμεία σε όλους σας.